«Segueix tot igual»: els veïns dels carrers d’Arquimedes i de Galileu reclamen contundència a l'Ajuntament

Convoquen una reunió per explicar el pla del Consistori i trobar solucions

Vehicle sobre la vorera de la plaça del Progrés de Terrassa.
Vehicle sobre la vorera de la plaça del Progrés de Terrassa. | Cedida
04 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:38h
Fa unes setmanes l'Ajuntament de Terrassa va mostrar la voluntat de revertir la situació que es viu als carrers d'Arquimedes i Galileu per on, diàriament, passen molts vehicles convertint els carrers en vies per creuar la ciutat.

Es vol pacificar el trànsit rodat de manera paulatina i posteriorment eliminar-lo. Una de les primeres mesures va ser permetre la circulació pels trams nord i sud de la Rambla d'Ègara per facilitar l'accés a l'aparcament de l’Ajuntament-Mercat de la Independència. 

No obstant això, els veïns de la zona segueixen denunciant la reiterada circulació d'un gran volum de vehicles: "Segueix tot igual", denuncien a les xarxes socials on es pot veure un camió aparcat sobre de la vorera a la plaça del Progrés. També hi ciruclen camions de gran tonatge i tràilers. "Aquests carrers no són per aquest tipus de vehicles, al final tindrem una desgràcia", alerten els veïns. 
  La situació consideren que és insostenible i el pròxim dilluns 31 de gener han organitzat una reunió oberta a tothom per tal de compartir el pla de tranformació urbanístic i funcional de l'Ajuntament i trobar solucions. Serà a les 18 hores a la sala d'actes del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany.