Desmantellen una festa de Cap d'Any il·legal amb 55 persones a Terrassa

S'estava celebrant en un nau industrial al carrer de Venus i els organitzadors van ser denunciats

Dispositiu de la Policia Municipal de Terrassa
Dispositiu de la Policia Municipal de Terrassa | PMT
A.M
03 de gener del 2022
Actualitzat el 16 de novembre del 2023 a la 13:48h
Amb les mesures per evitar contagis de Covid-19, l'oci nocturn està tancat i també es va instaurar el toc de queda per evitar trobades multitudinaries. No obstant això, diverses persones es van reunir per celebrar festes il·legals en espapis privats i Terrassa no en va ser una excepció. 

Una dotació de la Policia Municipal, juntament amb Mossos d’Esquadra, va desmantellar la nit de Cap d’Any una festa il·legal amb 55 persones. La intervenció va tenir lloc a la 1.31 h quan agents de la policia egarenca van detectar diversos grups de persones que accedien a l’interior d’una nau del carrer de Venus de la ciutat.

Aleshores van efectuar un dispositiu de control d’accés als dos extrems del carrer per evitar el pas de més personal a la nau i van accedir, juntament amb sis dotacions de Mossos d’Esquadra al recinte, comprovant que hi havia 55 persones i que s’hi estava celebrant una festa amb grans equips de so.

Durant la inspecció els agents van comprovar que s’havia d’efectuar pagament per accedir a la nau de manera que les persones que organitzaven l'esdeveniment van quedar denunciades.