Política

Ballart explota contra Ciutadans per assegurar en un pamflet que «ni hi és ni se l'espera»

L'alcalde critíca que s'utilitzi la seva absència temporal per la malaltia del seu fill com a arma política

per M.S., Terrassa, Catalunya | 31 de desembre de 2021 a les 10:59 |
L'últim número de la revista de Cs Terrassa es preguntava | Twitter - @jordi_ballart
SomTerrassenCs, una petita revista que edita el grup municipal de Ciutadans a Terrassa, ha creat polèmica en el seu darrer número per la crítica a l'absència física a l'Ajuntament de l'alcalde, Jordi Ballart, a causa d'una greu malaltia d'un dels seus fills. En aquesta ocasió, el pamflet es demanava "qui governa" a la ciutat per afegir que Ballart "ni hi és ni se l'espera" per liderar els canvis que necessita la ciutat.

I això ha ofès a Jordi Ballart, que ha mostrat la seva indignació per rebutjar la "mala baba" del partit taronja per utilitzar la seva absència justificada al "tron" de l'Ajuntament. En un comunicat publicat a xarxes socials, el batlle egarenc recorda que des del 12 d'agost la "se li va parar" a la planta d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on el seu fill està ingressat per una leucèmia.


Durant aquest període, Ballart ha parat poc per Terrassa per centrar-se en aquest motiu de força major, però recorda que no ha deixat de "fer d'alcalde" i estant en contacte permanent amb el seu equip polític i tècnic. En aquest sentit, afirma haver complert amb les seves obligacions polítiques "des del sofà-llit, una taula de la cafeteria, per telèfon, al passadís, per correu, WhatsApp o fent reunions telemàtiques des de qualsevol racó de l'hospital".

En aquest context, l'alcalde manifesta la seva "tristesa" assegurant que aquesta acció de Ciutadans "no és política". Tot i això, acaba l'escrit assegurant que quan tot torni a la normalitat seurà al tron: "Estaré com sempre, a peu de carrer, al costat de tothom". La publicació, que pots trobar sota aquestes línies, ha rebut centenars de reaccions de suport.


 

 

Participació