Un any sense Sandra Culli: sense rastre de la veïna de Terrassa desapareguda al Maresme

Els Mossos no troben pistes per resoldre aquesta desaparició sota estranyes circumstàncies

Sandra Culli va des
Sandra Culli va des | Arxiu familiar
28 de desembre del 2022
El passat diumenge, dia de Sant Esteve, es va complir un any de la desaparició de Sandra Culli. La terrassenca, de 44 anys, va ser vista per última vegada el 26 de desembre a Vilassar de Mar, al Maresme, després d'un dinar familiar a casa de la seva sogra. Tot seguit, cap a les cinc de la tarda, va marxar-ne sense mòbil.

Des d'aleshores, a banda d'una gravació en què se la veu en direcció al mar i testimonis que declaraven haver sentit crits d'auxili prop d'on va desaparèixer, no se'n tenen notícies. La seva parella va denunciar la desaparició a través de xarxes socials, i vista la repercussió, la policia s'hi va posar en contacte per demanar-li declaració i que presentés una denúncia. I allà va començar una investigació que ha dut els Mossos a un carreró sense sortida.

Des de la seva desaparició i fins al 31 de desembre, els Mossos van mantenir la recerca per aire amb helicòpter a Barcelona i els seus entorns, així com al Maresme i Manresa, però el Cap d'Any de 2021 va marcar un punt d'inflexió, ja que en cas d'una fugida voluntària hauria pogut ser un bon moment perquè Sandra Culli hagués contactat amb la seva família, detalla la policia. 

Dos mesos després de la desaparició de Culli, fonts dels Mossos declaraven a LaTorre que la investigació es trobava "encallada". Per això, En aquest sentit, tot i que no descartaven el suïcidi tenint en compte les estranyes circumstàncies de la desaparició, reconeixien que "cap hipòtesi pren força". Tampoc es tenen indicis de criminalitat.

Durant el 2021, segons la policia catalana, "han anat sortint indicis esperançadors" durant la recerca, com l'aparició de persones semblants en gravacions de càmeres o un avís d'albirament desapareguda en una benzinera de Montcada, que s'han acabat descartant. 

Sandra Culli mesura 1,68 metres, és de complexió prima amb cabell ros, llarg i llis, i en el moment de la desaparició vestia un anorac, vambes negres, una motxilla de color groc florescent. Els Mossos insten la ciutadania a trucar el 112 si es té un indici per avançar en el cas.