Miki Núñez se submergeix amb taurons pel 25è bany solidari de L'Aquàrium

El centre marí ha fet una donació de 5.000 euros a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)

Miki Núñez en el bany solidari de L'Aquàrium.
Miki Núñez en el bany solidari de L'Aquàrium. | Cedida
A.M
24 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:13h
El cantant de Terrassa, Miki Núñez, ha estat el protagonista del 25è bany solidari de L'Aquàrium. El centre marí ha recuperat aquesta tradició interrompuda l’any passat a causa de les restriccions provocades per la Covid i ho ha fet amb la donació de 5.000 euros a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). L'entitat ha estat escollida per l'artista amb l'objectiu de millorar el desenvolupament afectiu i educatiu d’aquests infants i adolescents i les seves famílies.

En una experiència única, Núñez s'ha submergit dins l’Oceanari, les dimensions i capacitat del qual el fan únic a Europa, i després de nedar entre els taurons i les més de 80 espècies marines que hi habiten, ha felicitat el Nadal a totes les famílies i, molt especialment, a les dels infants que lluiten contra el càncer.

"És molt emocionant poder apadrinar aquesta acció que fa L’Aquàrium i més encara tenir l’oportunitat de destinar la donació a una causa que significa molt per a mi", ha dit l'egarenc en sortir de l'aigua. Ha reivindicat també que "calen recursos per a tot, per millorar la recerca, els diagnòstics, els tractaments i la qualitat de vida de les persones que la pateixen i més en l’actual situació sanitària" i ha agraït a L'Aquàrium l'esforç. 

Miki Núñez s’ha afegit a la llista de famosos que han participat en aquesta activitat solidària organitzada per L’Aquàrium de Barcelona i per la que ja han passat Leo Messi, Ona Carbonell, els Germans Roca, David Ferrer, Judit Mascó o Antonio Orozco, entre d’altres.

La directora comercial de L’Aquàrium, Lydia Toldrà, ha agraït la col·laboració del famós artista a qui ha felicitat pel seu èxit com a cantant i pel seu debut com a escriptor i ha manifestat que “per a nosaltres, és un orgull que una persona jove, amb tant talent i reconeixement, s’impliqui en la nostra causa". 

L'Aquàrium, per Nadal
Durant l’acte, L’Aquàrium de Barcelona ha presentat la seva temporada d’activitats nadalenques, que s’ha iniciat el 23 de desembre i finalitzarà el 9 de gener de 2022. Es tracta d’una oportunitat per conèixer el centre marí de forma lúdica i especial. Amb la visita a L’Aquàrium serà possible fer diverses activitats relacionades amb el món marí i les festes nadalenques.