S'inaugura a Terrassa la botiga i espai d'exposició sobre el tèxtil

La marca egarenca Teixidors, que ja està present a 35 països, ha creat una nova web per millorar l'experiència

Teixidors de Terrassa apropa el sector del textil al públic
Teixidors de Terrassa apropa el sector del textil al públic | Cedides
Carlos Paños
23 de desembre del 2021
L'empresa Teixidors de Terrassa redissenya un nou espai d'exposició i botiga per convidar al públic a viure una experiència que li permeti conèixer més sobre aquest sector. La ubicació és la mateixa que l'antiga, tot i que ara amb la rehabilitació l'edifici patrimonial disposa de 2.000 m² i de 20 telers manuals de fusta.

I és que la marca egarenca teixeix de manera tradicional -com es feia al s. XIX- cadascun dels seus productes per a la llar i accessoris com ara mantes, plaids o xals. A més, ho fan amb fibres d'excepcional qualitat com el caixmir, el lli europeu o la llana ecològica merina de la Provença francesa. Proposta que ha fet que aquesta entitat  estigui ja present a més de 35 països dels mercats europeu, americà i asiàtic.

Un altre de les novetats és que per millorar l'experiència i potenciar, encara més, la internacionalització de les seves mercaderies han llençat una nova web. Un espai digital en el qual s'hi troba l'assessoria virtual, que permetrà tenir connexió a temps real amb una persona experta en teixits que l'atendrà des de la mateixa botiga, creant una experiència única i amb la possibilitat de realitzar un tour virtual.

Pel que fa al compromís social, el Taller Teixidors col·labora amb l'empresa social LaFACT i dona ocupació laboral a 21 persones amb discapacitat intel·lectual