​L'OSV porta a Terrassa els compositors més aclamats d'Europa

El programa musical proposat per Xavier Puig tindrà lloc aquest diumenge a LaFACT durant el tradicional concert de Sant Esteve

Concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès
Concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès | LaFACT
Y.C.
22 de desembre del 2021
El tradicional concert de Sant Esteve a Terrassa –cita nadalenca que es fa any rere any des de 1990- arriba aquest 2021 de la mà de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El director, Xavier Puig, portarà a La Factoria Cultural (LaFACT) una multitud de danses i polques dels compositors més aclamats d'Europa.

El programa musical guiarà la ciutadania egarenca per un viatge musical a través dels que van ser grans compositors europeus, Dvorak, Liszt, Puccini, Toldrà i la família Strauss. La nova edició compta, a més, amb la col·laboració d'Isabella Gaudí i Almudena Jal-Ladi, dues conegudes sopranos espanyoles.

L'Orquestra Simfònica del Vallès va néixer l'any 1987 a la ciutat vallesana de Sabadell i és membre de l'Asociación Española de Orquestas Simfónicas (AEOS). La seva activitat està centrada en la ciutat veïna d'on és originària i allà realitza la seva temporada de concerts. També, però, s'encarrega del cicle Òpera a Catalunya i és titular al Palau de la Música Catalana amb deu concerts anuals.

L'actuació de Sant Esteve -amb una durada de 90 minuts- tindrà lloc a les 21 h a LaFact. Les entrades oscil·len entre els 18 i 25 euros i es poden comprar a través de la pàgina web de l'entitat.