Inicia la campanya de micromecenatge del Casal La Tafanera

Fins al moment s'han recaptat 1.115 euros i aspiren a aconseguir-ne 6.500

L'entitat anticapitalista i feminista de Terrassa necessita fons.
L'entitat anticapitalista i feminista de Terrassa necessita fons. | La Tafanera
Carlos Paños
21 de desembre del 2021
Ha començat la campanya per recol·lectar fons pel Casal de l'entitat anticapitalista i feminista de Terrassa, La Tafanera. L'objectiu d'aquest micromecenatge és crear un espai on poder generar una comunitat i treballar temes com el moviment d'alliberament sexual i de gèneres, el feminista, l'ecologista, l'antiracista, l'antifeixista, l'anticapitalista i la independència dels Països Catalans.

El projecte -que va engegar el setembre del 2019 per part de membres de l'esquerra independentista, l'Atzur i persones vinculades a moviments socials- ha recaptat, fins al moment, 1.115 euros. És a dir, que encara es troben lluny dels paràmetres establerts, atès que el mínim el situen en 4.500 euros i l'òptim en 6.500.

Pel que fa al tema de les aportacions es troben repartides en nivells que poden oscil·lar entre els 10 i els 250 euros, per tant, en funció de l'ajuda proporcionada hi haurà unes recompenses o unes altres. Fet amb el qual es vol agrair i incentivar la col·laboració. És més, si l'interessat és una persona física es pot desgravar fins al 80% d'aquesta aportació.

Quan falten 38 dies pel final, els cofinançadors són 21 persones. De moment s'han rebut dues ajudes de 10 euros, quatre de 15, una de 20, una de 25, una de 30, nou de 50, una de 60 i dues de 70 euros. La pàgina web per on es fa el micromecenatge és Goteo.