Aquest és el cartell complet del festival Maleducats de Terrassa

Bizarrap, Ptazeta i Lildami, els argentins Wos i Ca7riel i promeses de l'urban com Beny JR o Quevedo són els artistes que ompliran Terrassa el 15 i 16 de juliol

 Ca7riel i Paco Amoroso en una imatge promocional.
Ca7riel i Paco Amoroso en una imatge promocional. | Cedida
A.M
10 de març del 2022
Els argentins Wos i Ca7riel són els dos noms destacats que s'integren al cartell del Festival Internacional de Música Urbana de Catalunya, Maleducats, que se celebra a La Masia d’Els Bellots de Terrassa els dies 15 i 16 de juliol del 2022. 

Wos és un dels màxims exponents del rap i del "freestyle" llatí, fet que li han permès guanyar la RedBull Batalla de Gallos, la competició més important a escala mundial d'aquest estil musical. A ell se li sumen altres noms de l'escena internacional, com Ca7riel i Paco Amoroso, així com altres de l'Estat, entre els quals el cantant d’origen marroquí Beny Jr, el canari Quevedo, la madrilenya Paula Cendejas, el navarrès Zetak, artistes balears com Aleesha i Xavibo i catalans com Doble, Mushkaa i Julieta.

Aquests se sumen als artistes ja presentats com el representant de la música urbana llatina, el productor i DJ Bizarrap, que suma diverses nominacions als Latin Grammys i centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a plataformes digitals; l canària Ptazeta, artista urbana emergent, i a Lildami, promotor del projecte musical. El festival va néixer per donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals així com per consolidar la potent nova escena urbana catalana.