Eva Candela és la nova secretària d'habitatge del PSC

La regidora terrassenca formarà part de l'executiva encapçalada per Salvador Illa

Eva Candela al congrés extraordinari del PSC.
Eva Candela al congrés extraordinari del PSC. | Cedida
A.M
20 de desembre del 2021
Actualitzat a les 14:34h
Aquest cap de setmana el Partit Socialista de Catalunya (PSC) ha celebrat un congrés extraordinari per posar les bases del futur a Catalunya. Ha comptat amb els principals càrrecs del partit com Salvador Illa, Miquel Iceta i també el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Durant el congrés es van conèixer les cares noves de l'executiva del partit socialista que lidera Illa i entre les quals, hi ha representació egarenca. En concret es tracta de la regidora, Eva Candela, escollida com a nova secretària d'habitatge del PSC.

A més de regidora, Candela també és diputada al Parlament de Catalunya i a partir d'ara serà la responsable en matèria d'habitatge del partit. La terrassenca s'ha mostrat agraïda per la confiança que ha dipositat en ella Illa i ha expressat la seva il·lusió per treballar de valent a favor del dret a l'habitatge des del primer partit de Catalunya.

La nova direcció del PSC compta, també, amb Miquel Iceta com a president i José Luis Jimeno com a secretari d'organització. Tanmateix, les membres de la Federació del Vallès Oest, Ana María Martínez (Rubí) i Elena Vila (Sant Cugat), seran les responsables de comerç i esports, respectivament, de la nova comissió executiva del PSC.