Àlex Riveiro, escollit cap de colla dels Minyons

La colla també ha renovat la confiança en la junta directiva encapçalada per Jaume Maeso

Àlex Riveiro i Jaume Maeso, el cap de colla i president dels Minyons de Terrassa.
Àlex Riveiro i Jaume Maeso, el cap de colla i president dels Minyons de Terrassa. | Cedida
A.M
20 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:02h
Els Minyons de Terrassa ja tenen nou cap de colla. La candidatura d'Àlex Riveiro ha estat escollida en assemblea aquest dissabte a la tarda per la majoria de vots: 74 vots a favor, 3 en contra i 6 en blanc.

El nou cap de colla malva ha estat escollit per un període de tres anys i ha explicat que es tracta d’un projecte “obert a tothom, a la ciutat i a la comarca”. Riveiro no ha volgut avançar objectius concrets i ha emplaçat els membres de la colla a treballar als assajos per descobrir els grans castells que té en ment per al futur immediat.

L'assamblea també ha renovat la confiança en la junta directiva encapçalada per Jaume Maeso per segon any, amb un esperit continuista pel que fa als objectius. Maeso ha explicat que “espera que aquesta propera temporada es pugui tornar a fer castells amb normalitat”.

Ha recordat que “la colla està oberta a la ciutat i a disposició de les terrassenques i els terrassencs”, i ha destacat bona part dels esforços dels propers mesos se centraran en el canvi de local cap a les naus de Cal Reig.

L’assemblea d’aquest dissabte també ha aprovat, com és habitual, les memòries de la Junta i la Tècnica sortints així com els comptes del 2021 i el pressupost per al 2022. Els Minyons tornaran els assajos el dia 7 de gener, de cara a preparar la primera actuació, que es preveu el 29 de gener a Valls amb motiu de les Festes Decennals.