Terrassa acull una mostra gastronòmica

La iniciativa, de divendres 17 a diumenge 19 de desembre, hi comptarà amb activitats infantils i d'entreteniment

Els assistents podran tant degustar com comprar productes
Els assistents podran tant degustar com comprar productes | Ramon Estany
Carlos Paños
17 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:26h
De divendres 17 a diumenge 19 de desembre l'Ajuntament de Terrassa muntarà, de 10 h del matí a 20 h vespre i al passeig comte d'Ègara, una Mostra Gastronòmica. En aquesta hi haurà un total de 10 parades i els assistents podran tant degustar com comprar productes.

L'objectiu de la iniciativa és cooperar amb el fet que Nadal sigui una festa transversal, integradora i inclusiva. Per aquest motiu, també s'inclouran activitats infantils i d'entreteniment com la Festa del Tió, de 18 h a 20 h, de divendres 17; el conte de Nadal L'Escudella barrejada amb sabor a Grimm, d'11 h a 12 h, de dissabte 18; i l'espectacle de jocs i efectes màgics La màgia dels gelats i els torrons, de 17 h a 19, també de dissabte.

Pel que fa al diumenge 19 es realitzarà l'obra Nym-Nyam, contes per a assaborir, d'11 h a 12 h; el vermut musical en format acústic del grup Lúa Cheia, de 12 h a 14 h; i el show a ritme de Nadal de La Piccola Orquesta, de 17 h a 20 h.

Per a la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez, la nova mostra "s'ha creat com a un element més per reforçar l'ànim i l'esperit nadalenc a Terrassa, a la vegada que seguim donant suport a un teixit comercial essencial per a la recuperació econòmica i anímica de la ciutat".