L'entrada a Terrassa per la C-58 es reobrirà al trànsit passat festes

Actualment s'estan fent obres per reparar la zona de l'esllavissada als FGC

Obres a l'entrada de Terrassa per la C-58.
Obres a l'entrada de Terrassa per la C-58. | A.M
16 de desembre del 2021
Els treballs per reparar la zona d'entrada a Terrassa on va haver-hi una forta esllavissada als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) quedaran enllestits passat festes. Serà aleshores quan s'obrirà la sortida 21 de la C-58 al trànsit, que resta tancada precisament per les obres que s'estan fent a tocar de les vies i a la Rambleta del Pare Alegre. 

El divendres 3 de desembre un mur de 20 metres de llargada es va desplomar sobre les vies dels FGC interrompent la connexió ferroviària entre Terrassa i Les Fonts. Una connectivitat que es va poder restablir el dilluns 6 de desembre. No obstant això, la reparació del mur i dels entorns segueix. 

Després d'assegurar la zona caiguda amb una malla, la companyia pública va començar a treballar a reforçar els murs adjacents amb un termini de sis setmanes, que fins i tot es podria escurçar, segons ha pogut saber aquest mitjà.  

Mentrestant, la sortida de l'autopista segueix tancada i els vehicles que volen accedir a la ciutat des de la C-58 ho poden fer a través de la nova sortida 17 cap a l'avinguda del Vallès o el Parc Vallès o també per la sortida 23, direcció la N-150.