Una cinquantena de persones es mobilitza per aturar el polígon els Bellots II de Terrassa

Denuncien "manca de valentia política del govern municipal" en relació amb el projecte

Concentració de Tu Ets Entorns per rebutjar el polígon Els Bellots II.
Concentració de Tu Ets Entorns per rebutjar el polígon Els Bellots II. | Anna Mira
21 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:04h
La plataforma Tu Ets Entorns de Terrassa ha alçat la veu contra el macropolígon dels Bellots II amb una concentració a les portes de l'Ajuntament, aquest dilluns 20 de desembre. Una cinquantena de persones s'han aplegat al Raval de Montserrat per manifestar el seu rebuig al futur polígon industrial previst a l'est de Terrassa i també per denunciar la "manca de valentia política del govern municipal". 

En un manifest, els ecologistes expressen que no és només una qüestió de preservació de l'entorn natural, si no que també "la logística és una amenaça pel comerç local, es fomenta en el treball precari i genera un model de societat consumista". 

La mobilització de rebuig arriba després de conèixer l'aprovació definitiva per part de la Generalitat de la modificació del planejament municipal (POUM) per fer efectiva l'ampliació del polígon industrial dels Bellots II de Terrassa. Una aprovació que precedeix el futur Pla parcial de la zona. 

"Bellots II és un cas claríssim d'hipocresia institucional i de destrucció de l'Anella verda" i lamenten que l'Ajuntament parli de revolució verda "si no comença com a mínim per preservar els espais naturals que tenim". 

També demanen explicacions al regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Terrassa, Carles Caballero, que faci pública la informació sobre les sancions milionàries que suposaria tirar enrere el futur polígon, tal com va apuntar en una entrevista amb LaTorre.