Guanya una panera de Nadal donant sang a Terrassa

S'esperen 7.500 donacions arreu de Catalunya durant el període nadalenc

Campanya de donació de sang.
Campanya de donació de sang. | Localpres
15 de desembre del 2021
El Banc de Sang de Terrassa posa en marxa, de nou, la campanya Llumineta del Donant per incentivar les donacions durant el període nadalenc. Per participar-hi cal donar sang fins el 22 de desembre i la persona guanyadora serà qui triï el número coincidint amb les últimes tres xifres del Sorteig de la Loteria de Nadal

El premi és una panera de Nadal, amb productes obsequiats pels col·laboradors amb el Banc de Sang com el Mercat de la Independència, Els Xixonencs, El Celler del Cava, El Forn del Progrés i l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental. Poden participar totes les persones que donin sang, plasma, plaquetes o llet materna. 

Amb motiu de les festes, hi haurà una modificació en l’horari d’atenció: els divendres 24 i 31 de desembre i el dimecres 5 de gener l’horari serà reduït de 9h a 14h. La resta de dies l’horari serà l’habitual, de dilluns a divendres laborables de 9h a 20h. Recordem
que cal demanar cita prèvia per venir a donar sang i evitar aglomeracions.

El Banc de Sang ha activat la campanya de Nadal per animar tothom qui pugui a
donar sang abans de les vacances de Nadal. S’espera que unes 7.500 persones s’acostin a algun punt de donació els dies previs a les festivitats. Totes rebran una postal d’agraïment d’un receptor de sang. Sota el lema Els millors regals són els que es fan amb el cor, repartim missatges de set persones que han necessitat sang.

Qui pot donar sang?
De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: ser major d’edat i menor de 70 anys, pesar 50 quilos o més, en cas de ser dona, no estar embarassada. Per donar sang no cal estar en dejú.