​Pere Arquillué torna al Teatre Principal de Terrassa amb una comèdia familiar

L'obra '53 diumenges' de Cesc Gay tanca la temporada d'arts escèniques municipal 2021

L'actor terrassenc Pere Arquillué
L'actor terrassenc Pere Arquillué | Terrassa Arts Escèniques
Y.C.
15 de desembre del 2021
Diumenge 19de desembre torna el terrassenc Pere Arquillué al Teatre Principal amb una comèdia sobre les relacions familiars. L'obra de Cesc Gay, 53 diumenges, tancarà la temporada Terrassa Arts Escèniques 2021 –programació dels teatres municipals de la ciutat-.

L'espectacle és un xou familiar on tres germans es retroben en un sopar per parlar dels deliris del seu pare en edats avançades. L'home es desorienta, té pèrdues de memòria i ha agafat el mal costum d'ensenyar el penis a la veïna. Els seus fills, doncs, es fiquen a una interminable discussió sobre què fer davant la situació i hi ha discordances sobre si ha de continuar vivint sol o buscar altra alternativa, fins que troben la solució...

Pere Arquillué, un dels actors principals del número humorístic i d'extensa trajectòria tant en teatre com en cinema i televisió –Premi Nacional de Cultura, quatre premis Butaca, tres guardons a Crítica Teatral, el Premi Ciutat de Barcelona i un Jordi Dauder de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida- acut novament al Teatre Principal de la seva ciutat junt amb altres actors coneguts com són Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca.

L'obra del cineasta, guionista, dramaturg i director teatral, Cesc Gay, destaca per un llenguatge cinematogràfic molt personal i per la profunda mirada que tenen els personatges que retrata. La producció de Misògines, Elefant, Mola i Teatre Romea amb el suport de l'ICEC comptarà, després de la funció, amb un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i procés de creació amb els actors i la moderació de recomana.cat.