1 de 10
esport

Torna la Vallès Drac Race amb més opcions de curses per a infants

La vuitena edició se celebrarà el dia 20 de febrer de 2022

Vallès Drac Race | Josep M. Montaner
per Y.C., Terrassa, Catalunya | 13 de desembre de 2021 a les 11:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Diumenge 20 de febrer de 2022 arriba una de les curses més esperades del territori, la vuitena edició de la Vallès Drac Race, un recorregut de muntanya pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La singularitat de les proves, de diferents durades, ve determinada per la qualitat del paisatge i els camins  pels quals travessen els participants.

Consta, com en anys anteriors de la Vallès Drac Trail, de 48 km; la Half Drac Trail, de 24 km; l'Esquena del Drac, d'11 km i el Drac Parc, de 5 km. També, per als més petits, aquest 2022 s'ofereixen quatre categories, segons l'edat dels participants: d'1 km per a menors de fins a sis anys; 1,5 km per a sub-8; els menors de 10 faran 2,5 km i en l'edat compresa de 10 a 14 de 3,2 km. Els vuit reptes, amb modalitats individuals i per equips, compten amb més de 1.500 places d'inscripció. 


L'objectiu que té el Centre Excursionista de Terrassa -organitzador de la cursa juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament- amb aquesta pràctica és incentivar el turisme esportiu de la ciutat terrassenca i altres municipis de la comarca. Es tracta, a més, d'un esdeveniment solidari, ja que es farà una aportació a la Factoria Social de Terrassa (LaFact) en la seva assistència a persones amb discapacitat intel·lectual.

L'organització vetlla per una "cursa sostenible", per tal que el pas per l'entorn natural no deixi cap impacte. D'aquesta manera, es farà una neteja de la muntanya, hi haurà un servei acotat d'avituallament, reciclatge de residus plàstics i orgànics i disposició d'autobusos per als participants per evitar així el desplaçament de vehicles propis. 
  

 

També hauries de llegir
Fa 159 setmanes

La Vallès Drac Race incorpora una cursa de 5 km

Participació