El comerç de Terrassa afronta amb il·lusió la campanya de Nadal

Aquest any les activitats arriben a tots els eixos comercials i districtes de la ciutat

Presentació dels eixos comercials per Nadal a Terrassa.
Presentació dels eixos comercials per Nadal a Terrassa. | Rafel Casanova BCF
11 de desembre del 2021
A Terrassa ja es respira Nadal i també ho fan els seus comerços. Enguany, els eixos comercials de la ciutat esperen, amb més il·lusió que mai, la campanya nadalenca per recuperar tot allò que han perdut per la pandèmia. Aquest divendres s'han presentat les activitats que oferiran els diferents entorns comercials de la ciutat de la mà dels seus representants. 

Tots ells han coincidit en la "il·lusió" que han posat enguany a una campanya que habitualment és la més potent de la temporada. Per això, des de l'Ajuntament s'ha volgut abraçar al conjunt de districtes i també intensificar, amb més punts de llum, l'ambient nadalenc. Per la tinenta d’alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín ha enviat un missatge de ganes de Nadal però "ho encarem alhora amb molta prudència i apel·lant a la responsabilitat de tothom perquè les dades de la pandèmia ens indiquen que no podem abaixar la guàrdia". 

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Jennifer Ramírez, ha destacat la implicació del comerç en la recuperació i anímica de la ciutat. "Fem que la ciutat visqui ben intensa i plena d’il·lusió per retornar la vida als carrers de la ciutat". Els pròxims dies la ciutadania rebrà el programa d'activitats nadalenques a casa. 

L'acte ha comptat amb l'explicació de diferents activitats que fan els eixos comercials de la ciutat. Entre ells hi ha hagut la participació del president de Terrassa Centre, Xavier Linares, qui ha dit que "intentarem ser molt positius i generar ambient de nadal"; el dinamitzador de Ca n'Anglada, Adirà González, on es faran visites guiades a la masia del barri; la Susana Guillén, de l'associació de comerciants Poble-Nou Zona Esportiva; la presidenta de Ca n'Aurell Comerç, Esther Nosàs, que han treballat per anar de la mà amb els veïns i decorar el barri; el dinamitzador del Mercat de la Independència, Joan Font, on es farà un concurs de parades; o la dinamitzadora del Mercat de Sant Pere, Mercè Clavel, qui ha explicat que es faran rasca i guanya amb vals de compra. 

Revista Nadal Terrassa by naciodigital on Scribd