Terrassa pintarà la Seu d'Ègara de llums i colors

La proposta de lightpainting sol·licita la col·laboració ciutadana pels tres espectacles

Espectacle de lightpainting.
Espectacle de lightpainting. | Frodo DKL
Carlos Paños
09 de desembre del 2021
El dissabte 11 de desembre, entre les 19 h i les 23 h, Terrassa acollirà l'obra artística lightpainting,Pintem amb llum el Nadal. És a dir una creació on a partir de diversos tipus de llums, músiques i colors s'emplena una fotografia de llarga exposició.

El llenç serà la plaça del Rector Homs, un dels llocs més emblemàtics i històrics de la ciutat que conforma l'avantsala de la Seu d'Ègara. Respecte a la creació resultant aquesta es projectarà en directe a la façana de l'Església de Sant Pere, per tal que el públic pugui veure en viu els efectes visuals de les seves accions.

L'activitat -inclosa en la programació d'aquest Nadal- se centra en la creació col·laborativa, per tant, des de l'Ajuntament se sol·licita la participació ciutadana. Com diu la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín: "Després de tot el que hem patit i estem patint per causa de la Covid, els egarencs ens mereixem participar junts en una acció simbòlica i creativa com aquesta, que ens permeti il·lusionar-nos amb la màgia d'aquestes dates".

L'esdeveniment es durà a terme amb la direcció artística de dos lightpainters internacionals, Frodo DKL i Sfhir, i amb la música del DJ David Longoria. Pel que fa a les sessions hi haurà tres -una a les 19 h, una a les 20 h i una a les 21 h- i tindran una durada de 45 minuts. Les entrades es podran obtenir a través de la plataforma Entràpolis.