Gastronomia

Ja està aquí el Calendari Gastronòmic de Terrassa 2022

En aquesta edició es podran regalar cistelles de productes de la Terrassa Gastronòmica

per Carlos Paños, Terrassa, Catalunya | 3 de desembre de 2021 a les 17:00 |
Roda de premsa del Calendari Gastronòmic 2022 | Ajuntament de Terrassa
Aquest dimecres 1 de desembre l'Ajuntament -amb la col·laboració de Terrassa Gastronòmica, la Fundació Sant Galderic i el Gremi Empresarial d'Hostaleria- han realitzat, a la Masia Freixa, la roda de premsa per presentar el Calendari Gastronòmic 2022.
 

Com a cada edició, l'objectiu és promoure els productes de temporada i de proximitat del sector primari i de la gastronomia de la ciutat. Els quals es poden comprar a les parades dels mercats municipals, a les masies o als punts de venda dels mateixos productors.

La principal novetat d'aquest any és que a més d'això, també es poden regalar cistelles de productes de la Terrassa Gastronòmica. La marca que, en col·laboració amb els agents públics i privats, identifica els productes, els establiments i les activitats per dinamitzar el turisme gastronòmic del municipi.

 
Les persones interessades podran començar a recollir els prop de 2.000 calendaris, de forma totalment gratuïta, a partir del dia 3 de desembre. Els punts per fer-ho seran l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament (Masia Freixa) i als mercats municipals de la Independència i de Sant Pere.

 

 

Participació