Ja està aquí el Calendari Gastronòmic de Terrassa 2022

En aquesta edició es podran regalar cistelles de productes de la Terrassa Gastronòmica

Roda de premsa del Calendari Gastronòmic 2022
Roda de premsa del Calendari Gastronòmic 2022 | Ajuntament de Terrassa
Carlos Paños
03 de desembre del 2021
Aquest dimecres 1 de desembre l'Ajuntament -amb la col·laboració de Terrassa Gastronòmica, la Fundació Sant Galderic i el Gremi Empresarial d'Hostaleria- han realitzat, a la Masia Freixa, la roda de premsa per presentar el Calendari Gastronòmic 2022.
 
Com a cada edició, l'objectiu és promoure els productes de temporada i de proximitat del sector primari i de la gastronomia de la ciutat. Els quals es poden comprar a les parades dels mercats municipals, a les masies o als punts de venda dels mateixos productors.

La principal novetat d'aquest any és que a més d'això, també es poden regalar cistelles de productes de la Terrassa Gastronòmica. La marca que, en col·laboració amb els agents públics i privats, identifica els productes, els establiments i les activitats per dinamitzar el turisme gastronòmic del municipi.
 
Les persones interessades podran començar a recollir els prop de 2.000 calendaris, de forma totalment gratuïta, a partir del dia 3 de desembre. Els punts per fer-ho seran l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament (Masia Freixa) i als mercats municipals de la Independència i de Sant Pere.