Terrassa farà un dol col·lectiu a les víctimes de la Covid

Serà un homenatge al Cementiri Municipal per aquelles famílies que no han pogut acomiadar-se dels seus éssers estimat

L'Ajuntament farà, al Cementiri Municipal, un dol col·lectiu per les víctimes de la pandèmia.
L'Ajuntament farà, al Cementiri Municipal, un dol col·lectiu per les víctimes de la pandèmia. | Roger Navarro
Carlos Paños
04 de desembre del 2021
El diumenge dia 12 de desembre a les 12 h l'Ajuntament de Terrassa farà, al Cementiri Municipal, un homenatge a les víctimes de la Covid i a aquelles persones difuntes durant la pandèmia. L'objectiu de l'acte és que les famílies que no han pogut acomiadar-se dels seus éssers estimats, de la forma habitual, ho puguin fer ara.

Per l'alcalde, Jordi Ballart, aquesta forma de dol col·lectiu "és important per poder compartir el dolor i acompanyar-nos en els moments difícils. Terrassa és una ciutat resilient, que sempre treu la força i la solidaritat necessàries per tirar endavant, ho hem demostrat en diferents moments de la nostra història". Al que afegeix "també, és un acte d'agraïment a totes les persones que han lluitat i lluiten en primera línia contra la Covid. Ens ho devem i els ho devem".

La cerimònia, tot i que es retransmetrà en directe a través de Canal Terrassa i del Youtube de l'Ajuntament, serà oberta a la ciutadania i anirà a càrrec de l'actriu Marta Tarco. A més, comptarà amb les intervencions de l'artista terrassenca Gemma Humet i el Quartet de Corda "Els Cohen. Tothom ho sap".

Per finalitzar, s'inaugurarà l'Espai de Memòria dedicat a les víctimes de la pandèmia, mitjançant una escultura cedida de l'autora local Àngela Ubasart, on es podran dipositar flors per retre homenatge.