coronavirus

Terrassa farà un dol col·lectiu a les víctimes de la Covid

Serà un homenatge al Cementiri Municipal per aquelles famílies que no han pogut acomiadar-se dels seus éssers estimat

per Carlos Paños, Terrassa, Catalunya | 4 de desembre de 2021 a les 16:00 |
L'Ajuntament farà, al Cementiri Municipal, un dol col·lectiu per les víctimes de la pandèmia. | Roger Navarro
El diumenge dia 12 de desembre a les 12 h l'Ajuntament de Terrassa farà, al Cementiri Municipal, un homenatge a les víctimes de la Covid i a aquelles persones difuntes durant la pandèmia. L'objectiu de l'acte és que les famílies que no han pogut acomiadar-se dels seus éssers estimats, de la forma habitual, ho puguin fer ara.

Per l'alcalde, Jordi Ballart, aquesta forma de dol col·lectiu "és important per poder compartir el dolor i acompanyar-nos en els moments difícils. Terrassa és una ciutat resilient, que sempre treu la força i la solidaritat necessàries per tirar endavant, ho hem demostrat en diferents moments de la nostra història". Al que afegeix "també, és un acte d'agraïment a totes les persones que han lluitat i lluiten en primera línia contra la Covid. Ens ho devem i els ho devem".


La cerimònia, tot i que es retransmetrà en directe a través de Canal Terrassa i del Youtube de l'Ajuntament, serà oberta a la ciutadania i anirà a càrrec de l'actriu Marta Tarco. A més, comptarà amb les intervencions de l'artista terrassenca Gemma Humet i el Quartet de Corda "Els Cohen. Tothom ho sap".

Per finalitzar, s'inaugurarà l'Espai de Memòria dedicat a les víctimes de la pandèmia, mitjançant una escultura cedida de l'autora local Àngela Ubasart, on es podran dipositar flors per retre homenatge.


Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​

​​​

 

Participació