1 de 10
MUNICIPIS

​Comença la reconversió del camp de futbol d'Ullastrell en un de gespa artificial

Les obres tenen un cost de 325.000 euros i el termini d'execució previst és de tres mesos

Zona esportiva d'Ullastrell abans de les obres. | Ajuntament d'Ullastrell
per Y.C., Terrassa, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 09:17 |
Aquest article es va publicar originalment el 1 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Ullastrell inicia les obres per a la reconversió de la instal·lació del camp de futbol municipal en un de gespa artificial. Ara, durant la primera fase, s'ha portat a terme el tancament perimetral del camp i l'enderrocament de les construccions existents.

El pressupost que el consistori disposa per a la rehabilitació és d'aproximadament 325.000 euros –que inclou altres millores de la instal·lació-, amb una part sufragada pel Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. La durada de les obres és de 12 setmanes i s'ha posat en marxa en mans de l'empresa Galitec Desarrollos Tecnológicos SL.


El procés per a l'acceptació i presentació del pla de reconversió -adjudicacions de subvenció i d'obra, procés de licitació i tràmits- ha tingut una durada de dos anys. A les següents fases del projecte s'iniciarà l'adequació del ferm, millora de les instal·lacions i col·locació de la gespa. 

 

Participació