VÍDEO | Marc Giró a Miki Núñez: «A Terrassa no hi has de tornar absolutament per res»

El cantant fa una pregunta al programa 'Està Passant' de TV3 i el col·laborador es fa un embolic amb la resposta

Miki Núñez i Marc Giró a l'Està Passant.
Miki Núñez i Marc Giró a l'Està Passant. | Cedida
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 21:15h
El cantant terrassenc, Miki Núñez, ha estat un dels protagonistes d'aquest dilluns al vespre del programa de TV3, Està Passant, dirigit per Toni Soler. En una de les seves seccions, el col·laborador Marc Giró es fa un embolic amb la pregunta que li fa el cantant de Terrassa i la ciutat i els seus habitants acaben sent el tema principal. 

A la secció de Giró diverses persones li fan arribar un vídeo amb preguntes. En el cas de Núñez li pregunta si pot seguir anant al poble ara que és famós. El col·laborador del programa entén que si pot tornar al poble d'on viu. Aleshores Toni Soler i Jair Domínguez l'informen que el cantant és de Terrassa, la tercera ciutat més gran de Catalunya i és quan Giró esclata i li diu que "a Terrassa no hi has de tornar absolutament per res". 

Entre riures, tal com es pot veure en el vídeo, durant el seu discurs humorístic afegeix, a més a més, que els famosos van a poblets com Cadaqués o Puigerdà i que amb els diners que ha cobrat Núñez podria comprar Terrassa i tots els seus habitants (220.000). 
   
Després de la publicació del vídeo, el cantant ha seguit el fil de Giró i l'ha volgut contestar. Ho ha fet a través de les xarxes socials i li ha dit que com es torni a ficar amb Terrassa li arrencarà una orella. Les reaccions dels usuaris de Twitter no s'han fet esperar.