Torna a desaparèixer el nen Jesús del pessebre de Terrassa

Aquest cap de setmana s'ha fet la tradicional encesa de llums i la inauguració del pessebre

Encesa de llums de Nadal a Terrassa 2021.
Encesa de llums de Nadal a Terrassa 2021. | Rafel Casanova BCF
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:25h
Ja és Nadal a Terrassa. Aquest cap de setmana s'ha fet la tradicional encesa de llums amb un acte al Raval de Montserrat que ha donat el tret de sortida a les activitats i l'època nadalenca. Desenes de terrassencs no es van voler perdre, en directe, l'acte inaugural de les festes més màgiques i il·lusionants de l'any. 

Es va fer amb un acte on hi van participar la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; la regidora de Comerços i Mercats, Jennifer Ramírez; la regidora de Cultura, Rosa Boladeras. Tot seguit es va inaugurar el pessebre oficial instal·lat a la plaça Vella i elaborat per l'Agrupació de Pessebristes de Terrassa.

L’acte s’ha iniciat a les 17.30 h i ha estat conduït per la periodista Mariona Tomàs. Després de l’encesa de llums i prèviament a la visita al pessebre oficial, ha tingut lloc una actuació musical a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa del projecte Nadales de sofà, que aplega diversos artistes terrassencs.

Com ja és habitual, en menys de 24 hores d'haver inaugurat el pessebre ha desaparegut el nen Jesús.La primera vegada que van "robar-lo" va ser l'any 2015, quan una persona va ser sorpresa intentant agafar la figura del Nen, que va acabar passant el Nadal al seu bressol per l'actuació de la Policia Municipal. Des d'aleshores, cada any algú, de manera anònima, ha fet desaparèixer la figura del pessebre oficial, tot i que sempre ha tornat a lloc al cap d'uns dies o setmanes.