nadal 2021

Ja és Nadal a Terrassa

Aquest cap de setmana s'ha fet la tradicional encesa de llums i la inauguració del pessebre

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 09:29 |
Encesa de llums de Nadal a Terrassa 2021. | Rafel Casanova BCF
Ja és Nadal a Terrassa. Aquest cap de setmana s'ha fet la tradicional encesa de llums amb un acte al Raval de Montserrat que ha donat el tret de sortida a les activitats i l'època nadalenca. Desenes de terrassencs no es van voler perdre, en directe, l'acte inaugural de les festes més màgiques i il·lusionants de l'any. 

Es va fer amb un acte on hi van participar la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; la regidora de Comerços i Mercats, Jennifer Ramírez; la regidora de Cultura, Rosa Boladeras. Tot seguit es va inaugurar el pessebre oficial instal·lat a la plaça Vella i elaborat per l'Agrupació de Pessebristes de Terrassa.


Durant aquest període la ciutat ha organtizat diverses activitats amb clar component inclusiu i de proximitat acostant l'esperit nadalenc als barris. Pots consultar totes les activitats com la posada en marxa de la pista de gel, els trenets o l'arribada dels reis mags en la notícia que hi ha a continuació. 


L’acte s’ha iniciat a les 17.30 h i ha estat conduït per la periodista Mariona Tomàs. Després de l’encesa de llums i prèviament a la visita al pessebre oficial, ha tingut lloc una actuació musical a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa del projecte Nadales de sofà, que aplega diversos artistes terrassencs.

Com ja és habitual, en menys de 24 hores d'haver inaugurat el pessebre ha desaparegut el nen Jesús. La primera vegada que van "robar-lo" va ser l'any 2015, quan una persona va ser sorpresa intentant agafar la figura del Nen, que va acabar passant el Nadal al seu bressol per l'actuació de la Policia Municipal. Des d'aleshores, cada any algú, de manera anònima, ha fet desaparèixer la figura del pessebre oficial, tot i que sempre ha tornat a lloc al cap d'uns dies o setmanes. 


FOTOS Nadal a Terrassa 

 

Participació