Llum verda per fer habitatge i oficines en locals comercials buits

L'aprovació provisional del POUM s'ha aprovat per unanimitat

La mesura s'aplicarà, en una primera fase, als barris de Sant Pere i Sant Pere Nord, la Maurina i Ca n'Anglada.
La mesura s'aplicarà, en una primera fase, als barris de Sant Pere i Sant Pere Nord, la Maurina i Ca n'Anglada. | Roger Navarro
26 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:15h
L'Ajuntament de Terrassa ha fet un pas més per evitar la desertització dels carrers de la ciutat. El ple municipal del mes de novembre ha aprovat, per unanimitat, l'aprovació provisional del POUM per convertir els locals buits de plantes baixes en habitatges de protecció pública o adaptats a persones amb mobilitat reduïda, i també com a oficines per a consultories, bancs o immobiliàries. 

La proposta, que ja va començar els tràmits el passat mes de maig, ara s'ha a provat de manera provisional i l'Ajuntament treballa amb un calendari pequè estigui aprovada de manera definitiva en els pròxims quatre mesos. Quan entri en vigor, en una primera fase la mesura s'aplicarà als barris de Sant Pere i Sant Pere Nord, la Maurina i Ca n'Anglada. 

En el ple municipal d'aquest mes de novembre tots els partits amb representació al ple han donat suport a la proposta i veuen amb bons ulls la proposta per reactivar alguns carrers comercials i evitar el paisatge actual amb massa locals buits.