Elena Gadel i Marta Robles presenten a LaFACT el seu show musical

L’espectacle ‘Les dones de la meva vida’ té un clar accent feminista i ha estat molt ben acollit per part de la crítica

L'espectacle d'Elena Gadel i Marta Robles té una visió feminista
L'espectacle d'Elena Gadel i Marta Robles té una visió feminista | Cedides
Carlos Paños
25 de novembre del 2021
El diumenge 28 a les 18 h arriba a la Factoria Cultural de Terrassa l'espectacle d'Elena Gadel i Marta Robles, Les dones de la meva vida. Una producció musical que, per primera vegada, uneix a les dues artistes i que, a més, ha estat molt ben acollida per part de la crítica i del públic.

El show -que té un preu de 20 euros i una durada de 75 minuts- té un accent femení molt marcat, ja que com diuen les autores "neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que han enlluernat el camí fet fins ara".

Per aquest motiu, recuperen cançons de dones de discurs punyent i revolucionari que van arribar a quedar-se a la memòria i a la pell dels qui les observen. En resum, persones de sexe femení que sacsejaven el món a través del seu art.  

Elena Gadel -intèrpret de grans musicals com Cabaret o Mar i cel i una de les protagonistes de la sèrie de TV3, Com si fos ahir- posarà aquesta veu tant plena de matisos com esquinçadora que té. Mentre que per l'altra banda, Marta Robles -una de les músiques de flamenc més importants de l'actualitat- serà l'encarregada de tocar la guitarra.