ENQUESTA | Estàs d'acord que s'elimini el trànsit dels carrers Arquimedes i Galileu?

L'Ajuntament ha començat un procés amb els veïns per reduir els cotxes que cada dia circulen per aquesta zona

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 16:37 |
Futur projecte del carrer d'Arquimedes de Terrassa. | Aj. Terrassa
Els carrers de Galileu i Arquimedes podrien tenir els mesos comptats, tal com els coneixem avui en dia. Els veïns de la zona i l'Ajuntament de Terrassa han acordat tirar endavant un procés de participació per remodelar-los evintant, així el trànsit rodat per la zona. L'objectiu del consistori és, en una primera fase, dur a terme alguns canvis per reduir el pas de vehicles per aquests carrers del centre de Terrassa. No obstant això, els projectes futurs contemplen l'eliminació total dels cotxes. 


A finals de l’any 2007 circulaven per la Rambla més de 30.000 vehicles al dia, i el seu tancament l'any 2008 va convertir aquest vial en una zona més comfortable per els vianants. Des d'aleshores, el Consistori ha analitzat periòdicament les dades sobre els nivells de trànsit a la Rambla i als carrers d’Arquimedes i de Galileu. De l'estudi se n'extreu que la intensitat de trànsit del conjunt dels tres vials s’ha reduït a més de la meitat, passant de 48.000 vehicles/dia en el 2007 a 21.500 vehicles/dia enguany.

Com valores les propostes fetes en relació al pla de transformació urbanística i funcional de Galileu i Arquímedes? Estàs d'acord que s'elimini el trànsit? Vota l'enquesta de LaTorre. 

 

 

 

Participació