ENQUESTA | Estàs d'acord que s'elimini el trànsit dels carrers Arquimedes i Galileu?

L'Ajuntament ha començat un procés amb els veïns per reduir els cotxes que cada dia circulen per aquesta zona

Futur projecte del carrer d'Arquimedes de Terrassa.
Futur projecte del carrer d'Arquimedes de Terrassa. | Aj. Terrassa
24 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:39h
Els carrers de Galileu i Arquimedes podrien tenir els mesos comptats, tal com els coneixem avui en dia. Els veïns de la zona i l'Ajuntament de Terrassa han acordat tirar endavant un procés de participació per remodelar-los evintant, així el trànsit rodat per la zona. L'objectiu del consistori és, en una primera fase, dur a terme alguns canvis per reduir el pas de vehicles per aquests carrers del centre de Terrassa. No obstant això, els projectes futurs contemplen l'eliminació total dels cotxes. 

A finals de l’any 2007 circulaven per la Rambla més de 30.000 vehicles al dia, i el seu tancament l'any 2008 va convertir aquest vial en una zona més comfortable per els vianants. Des d'aleshores, el Consistori ha analitzat periòdicament les dades sobre els nivells de trànsit a la Rambla i als carrers d’Arquimedes i de Galileu. De l'estudi se n'extreu que la intensitat de trànsit del conjunt dels tres vials s’ha reduït a més de la meitat, passant de 48.000 vehicles/dia en el 2007 a 21.500 vehicles/dia enguany.

Com valores les propostes fetes en relació al pla de transformació urbanística i funcional de Galileu i Arquímedes? Estàs d'acord que s'elimini el trànsit? Vota l'enquesta de LaTorre.