Ullastrell reivindica el retorn del servei complet del consultori local

L'Ajuntament col·loca una pancarta per exigir les mateixes condicions que tenia el centre de salut abans de la pandèmia

L'ajuntament reclama el consultori local al 100%
L'ajuntament reclama el consultori local al 100% | Aj. Ullastrell
Y.C.
24 de novembre del 2021
Actualitzat a les 14:18h
L'Ajuntament d'Ullastrell reivindica el retorn de les condicions del servei d'atenció del consultori local. Ho ha fet a través d'una pancarta penjada a una barana del mateix edifici amb el missatge Volem consultori 100%, prou retallades.

El consistori denúncia la falta d'assistència mèdica per als 2.200 habitants del poble, ja que el centre només visita dos dies a la setmana. Per aquest motiu, els pacients s'han de desplaçar a Terrassa si necessiten acudir al metge en qualsevol altre moment.

Abans de la Covid-19, el consultori local obria cinc dies a la setmana i disposava d'atenció mèdica. Un cop va arribar la pandèmia el març de 2020, el servei va romandre tancat fins a l'octubre del mateix any quan el centre de salut va tornar a obrir. Va passar a oferir assistència d'infermeria, en comptes d'atenció mèdica i l'horari es va reduir a dos dies per setmana. La queixa de l'Ajuntament se suma a la lentitud perquè la població ullastrellenca es pugui visitar, doncs "s'estan donant hores a tres setmanes vista".

L'alcalde, Jaume Puig, va demanar una reunió amb el conseller de Salut per parlar sobre aquest problema, però ha estat rebutjada. També es va enviar una carta al Departament de Salut per mostrar la disconformitat amb els horaris de reapertura, que encara no ha rebut notícia.