dansa

SORTEIG | Dues entrades dobles per l'espectacle de la bailaora María Pagés

LaTorre sorteja entrades per la funció de dissabte, 27 de novembre a les 20 h, a La Fact Cultural Terrassa

per A.M, Terrassa, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 20:09 |
Un moment de l'espectacle Una oda al tiempo de María Pagés | Cedida
La bailaora María Pagés pujarà a l'escenari de la Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT), aquest cap de setmana. Una oda al tiempo és una coreografia flamenca sobre la contemporaneïtat i sobre el necessari diàleg amb la memòria. Planteja des del flamenc una reflexió ètica i artística sobre el present. L'artista impressiona amb aquesta joia codirigida amb El Arbi El Harti, acompanyada d’un magnífic cos de ball, músics i cantaores. 


Ballant des de la maduresa i acompanyada per quatre balladores, quatre balladors i set músics, María Pagés explora la tradició cultural espanyola; revisa els pals flamencs nodrint-los  amb el millor de Goya, Picasso, John Cage i la seva visió de el temps. La seva trajectòria està marcada per l’afany d’innovació i aprenentatge.

LaTorre sorteja dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle de María Pagès el dissabte 27 de novembre a les 20 h, a La Fact Cultural Terrassa. El sorteig es farà dijous a les 10 h, i t'hi pots apuntar aquí:Bases del Sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous 25 de novembre  a les 10.00.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per mail amb el guanyador, que haurà de confirmar l'acceptació del premi. Si no respon, es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu latorre@latorredelpalau.cat.

 

Participació