Terrassa es tenyeix de lila per mostrar l'impacte de les violències contra les dones

Durant la tarda, Ajuntament i col·lectius feministes de la ciutat han escenificat les violències cantant, cremant-les o amb un vol d'avió

Performance de les feminsites de Terrassa pel 25-N.
Performance de les feminsites de Terrassa pel 25-N. | Anna Mira
25 de novembre del 2021
Actualitzat a les 21:51h
Escenificar les violències masclistes. Aquesta ha estat la manera com l'Ajuntament i els col·lectius feministes de Terrassa han escollit per reivindicar el Dia Internacional per l'erradicació de la violència contra les dones, aquest dijous el 25 de novembre. Des de les set fins quarts de nou del vespre, el Raval de Montserrat, tenyit de lila, ha estat l'escenari principal dels diferents actes. 

La regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, ha estat l'encarregada d'iniciar els actes que han començat amb la lectura del manifest institucional a càrrec del Casal de la dona de Terrassa i de la presidenta d’APESOTE. Una lectura que s'ha reproduït als set districtes de la ciutat. Després d'un minut de silenci i la col·laboració musical a càrrec d’una saxofonista alumna del Conservatori, des de Feministes Terrassa s'ha fet la interpretació de la cançó Sin miedo.