Economia social

Torna la Fira de l'Economia Social i Solidària de Terrassa

Serà aquest dissabte 27 de novembre a la plaça Vella

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 23 de novembre de 2021 a les 16:00 |
Fira d'Economia Social i Solidària de Terrassa. | Cedida
La plaça Vella de Terrassa i els seus voltants tornaran a acollir, aquest dissabte 27 de novembre, la tradicional Fira de l’Economia Social i Solidària. Se situarà a la Plaça Vella, tot i que per garantir les mesures de seguretat en quant a distància i aforament, s’hi afegeixen també carrers del centre de la ciutat com el carrer Major, el carrer Unió i la plaça Salvador Espriu.

Enguany hi participaran 55 empreses i entitats, mantenint la xifra de les dues darreres edicions. A més dels estands de les entitats participants, a la Fira s’hi podrà trobar diferents espais, aquest any centralitzats a la Plaça Vella: un escenari on es faran presentacions, ràdio i actuacions musicals de centres educatius cooperatius; un espai polivalent, on es faran xerrades i dinàmiques; un espai de jocs i tallers; i un estand de projectes emergents a Terrassa.


El lema de la fira és La Terrassa Cooperativa és transformadora i vol posar de manifest el poder transformador que té l’Economia Social i Solidaria en l’entorn més proper, les persones i els barris de la ciutat. Així doncs les activitats que s'han organitzat posaran l'èmfasi en l'economia més justa, i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

 

Participació