Educació

El raper Mohi Lee participa en el videoclip del Consell de la Infància i l'Adolescència de Terrassa

A l'acte de constitució de l'òrgan municipal també s’ha presentat el curtmetratge ‘Davant el racisme, no callis!’

per Carlos Paños, Terrassa, Catalunya | 22 de novembre de 2021 a les 14:19 |
El CMIAT es reuneix tres cops durant el curs al Plenari del Consell | Rafel Casanova (BCF)
L'Auditori Municipal de Terrassa ha acollit el plenari d'inici de curs del Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència (CMIAT) celebrat aquest 20 de novembre, justament el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI). Amb aquesta coincidència, es volia fer una commemoració a una diada tan important com és la dels drets dels nens, instaurada per les Nacions Unides l'any 1959.

A l'acte -on han participat la regidora d'Infància i Adolescència, Ona Martínez, i la tinenta d'alcalde de Cicles de la Vida i regidora d'Educació, Teresa Ciurana- s'han estrenat diferents projectes. El primer ha estat el videoclip del rap No tenim un planeta de recanvi, que sorgeix a partir dels treballs fets als districtes 3 i 7 durant el curs passat. A més, ha comptat amb la participació dels amics del CMIAT i el raper terrassenc Mohi Lee.


El segon ha sigut el curtmetratge Davant el racisme, no callis!, elaborat en el marc del treball que va fer el consell el curs passat al Districte 6 al voltant d'aquest tema.

Recordar, que el CMIAT és un òrgan participatiu integrat per infants i adolescents entre 10 i 14 anys que provenen del 80% dels centres educatius de la ciutat i de lleure. Actualment compta amb uns 140 amics i amigues del Consell, que -agrupats per districtes- es reuneixen mensualment. Addicionalment, tres cops durant el curs es reuneix el Plenari del Consell.

 

Participació