​El Consell de Joves de Terrassa decideix els projectes pel 2022

Es proposen activitats com el Quinto de Nadal, un mercat solidari i el primer autocinema de la ciutat per fomentar la participació ciutadana

Y.C.
18 de novembre del 2021
Quinto de Nadal
Quinto de Nadal | Anna Mira
Recentment s'ha celebrat la 18a Assemblea del Consell de Joves de Terrassa al Casal Civic de Can Tusell. L'emblemàtic local on fa deu anys que es reuneix amb altres entitats terrassenques va servir per explicar en detall els projectes que s'han fet al llarg del curs i les propostes de cara al Jove 2022.

L'objectiu del consell és fomentar la participació ciutadana i, sobretot, juvenil. Per aquest motiu, pretén desenvolupar activitats com el Quinto de Nadal –celebrat a la Sala Rasa64-, un mercat solidari, unes jornades amb dinàmiques dirigides a tots els joves de Terrassa i el primer autocinema de la ciutat.

Altres de les accions de l'entitat durant el 2021 han estat el Jove Confinat, la formació Activem l'energia Transformadora dirigida pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), el Jove 2021 a l'Estadi Olímpic de Terrassa i un cinema a la fresca amb el suport de l'Ajuntament.

El Consell de Joves acusa la crisi pandèmica i el teletreball com a dificultats per a desenvolupar la feina, però, tot i això, esmenten haver pogut fomentar diverses activitats. Insten a una major cooperació: "Per fer-ho possible, ara més que mai necessitem la vostra col·laboració – perquè no es pot creuar el mar simplement mirant l'aigua".