La Cambra presenta experiències reals d’èxit, en primera persona

Reconeguts empresaris exposaran diferents casos exitosos en el nou espai anomenat Experiències Plató

Cambra de Terrassa.
Cambra de Terrassa. | Arxiu
A.M
18 de novembre del 2021
Experiències reals d’èxit, en primera persona. Aquest és l'objectiu del nou espai de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, anomenat Experiències Plató. Un entorn únic i inspiracional en el qual els i les assistents podran comprovar experiències reals d’èxit de la mà de reconeguts empresaris. 

El programa consta d'un total de 12 experiències amb diferents estratègies d’expansió internacional, explicades en primera persona. Entre d’altres, es tractaran els elements clau que han portat a aquestes empreses a decidir els mercats internacionals per a l’exportació, el disseny del canal de distribució adient per fer arribar la proposta de valor al client final, o l’establiment de filials, entre d’altres.

Les conferències participatives volen ser inspiradors perquè els assistents aprenguin a reforçar coneixements per a l’anàlisi i la gestió del repte estratègic i obtindran noves idees per aconseguir que les empreses siguin més competitives en un mercat internacional que cada cop és més exigent. Així mateix, podran identificar diferents actuacions i oportunitats dins de la seva pròpia empresa, a través de les experiències d’altres companyies consolidades.

Es faran del 19 de gener al 22 de juny del 2022 i entre daltres participaran empreses com Fragrance Science, Circontrol, Auxicolor, Relieves Egara, Chemipol, Fil Katia, FARO Barcelona, Estamp, Beralmar Tecnologic, Dimasa Grupo i AECA Solar.