​Mireia Comas exhibeix el seu premiat fotoreportatge al Palau Robert

La terrassenca, guanyadora del Premi Miravisions Fotoperiodisme per les fotografies a una fàbrica abandonada de Terrassa, presenta el seu treball 'Atrapats' al centre d'exposicions barceloní

La terrassenca Mireia Comas presentarà el seu reportatge fotogràfic al Palau Robert
La terrassenca Mireia Comas presentarà el seu reportatge fotogràfic al Palau Robert | Adrià Costa
Y.C.
17 de novembre del 2021
La terrassenca Mireia Comas, guardonada amb el Premi Miravisions Fotoperiodisme, exhibirà al Palau Robert de Barcelona el seu fotoreportatge, guanyador de la Categoria Professional. El seu treball Atrapats, publicat a La Directa, recull la situació de joves migrants que han de conviure durant la pandèmia a una fàbrica abandonada de Terrassa.

Fins al 16 de gener de 2022 es podrà veure junt amb els projectes dels altres guardonats. Sergi Alcàzar -segon premi- amb Les morts de la covid i Primera línia (menció especial), Marc Sany per la fotografia Maria i l'esment de Jordi V. Pou per El confinament impossible dels temporers.

La iniciativa del magazín digital La Mira és fer valdre la imatge com a element essencial per explicar històries de caràcter periodístic. Així, mostrarà a la ciutadania catalana quins han estat els millors treballs periodístics de l'any 2020.