Societat

La programació de la Festa Major i la del Teatre Principal de Terrassa, candidates als premis ARC

La nominació respon a la qualitat i diversitat del calendari i al bon moment musical de l'escena local

per Carlos Paños, Terrassa, Catalunya | 17 de novembre de 2021 a les 13:30 |
Miki Núñez és un dels focus en la gran projecció mediàtica de l'escena local | @mikinunez_cat
La programació de la Festa Major de Terrassa i la del musical del Teatre Principal, inclosa dins de la temporada Terrassa Música Moderna, han estat nominades als premis de l'Associació de Representants Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC 2021).

En aquesta XIX edició, el sector vol reconèixer a artistes, programacions i mitjans de comunicació al voltant de la indústria de la música en directe. Justament tres dels aspectes que es van oferir a l'FM de Terrassa, atès a què va haver-hi qualitat i diversitat en el calendari i es va posar el focus en la gran projecció mediàtica, aprofitant el bon moment de l'escena local: Miki Núñez, Doctor Prats, Lildami, entre d'altres. A més, es va donar un protagonisme molt destacat al talent femení.


Terrassa, que ja va rebre aquest premi el 2016 i va ser candidat el 2015 a la mateixa categoria, competirà contra la Programació de Festa Major de Montcada, Girona i Mataró. L'any passat va guanyar en aquesta categoria la de Barcelona.

Altrament, el Teatre Principal de Terrassa també opta al reconeixement a la Millor Programació Musical de Teatres o Auditoris, juntament amb el de Vilafranca del Penedès. En l'anterior gala, el guardó se'l van emportar l'Auditori de Girona.


L'elecció dels guanyadors -dels dos premis- es farà mitjançant la designació dels socis d'ARC, que podran votar els seus preferits fins al dia 21 de novembre a les 24 h. Els guardonats es donaran a conèixer en un acte que se celebrarà el 13 de desembre a la Sala Barts de Barcelona -conduïda per Ivan Labanda- que comptarà amb actuacions en viu i que servirà com a punt de trobada de la indústria musical en directe.

Els trofeus ARC compten, en aquesta XIX edició, amb un total de 38 nominats que opten a guanyar alguna de les diferents categories que reconeixen les millors gires, les millors programacions, l’artista revelació de la temporada 2020-2021 o el millor periodista o programa musical.

 

Participació