música

LaFACT acull un dels concerts dedicats al compositor John Williams

És el creador de temes de bandes sonores de films com "Star Wars", "Jurassic Park", "Tiburón" i "La llista de Schindler", entre moltes altres

per A.H., Sabadell, Catalunya | 17 de novembre de 2021 a les 20:07 |
Una imatge d'arxiu del concert | Juanma Peláez
La Factoria Cultural Terrassa es convertirà, aquest diumenge, en una improvisada sala de cinema, però sense canviar el seu aspecte i és que l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) arribarà a la ciutat en el marc del seu cicle de concerts dedicats al compositor John Williams, reconegut per ser l'autor de temes de les mítiques bandes sonores de pel·lícules dels anys 80 i 90. 

Ha posat música en títols com Jurassic Park, Tiburón, Star Wars i Indiana Jones, entre molts d'altres. En total, es duran a terme cinc concerts, a més de l'equipament terrassenc. Després de LaFACT, el 19 de desembre i el 9 de gener de 2022 també anirà al Palau de la Música, a Barcelona. El director de la companyia, Rubén Gimeno, es posarà al capdavant de totes les actuacions i estarà acompanyat de l'actor de doblatge Salvador Vidal, la veu d'intèrprets com Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil i Richard Dreyfuss. Tot plegat, sota el guió de Jordi Cos per enllaçar les peces musicals.

 

Participació