nadal 2021

L'arbre de Nadal gegant ja ha arribat a Terrassa

La decoració i les llums s'instal·laran les pròximes setmanes

per Anna Mira, Terrassa | 17 de novembre de 2021 a les 09:30 |
L'arbre de Nadal a Terrassa | Anna Mira
Terrassa torna a lluir arbre de Nadal al Raval de Montserrat. Després de la iniciativa de l'any passat, d'instal·lar un avet gegant per recordar les víctimes del coronavirus, el govern local ha decidit enguany seguir amb la tradició. L'arbre, que torna a ser de 12 metres d'altura, ha arribat aquesta passada nit a la ciutat i custodiat per la Policia Municipal. 
 

Tot i que la ciutadania ja el pot veure instal·lat davant de l'antic ajuntament, la futura Casa de l'Esport i l'Hoquei, les llums i la decoració nadalenca no es posarà fins d'aquí uns dies. També serà en els pròximes setmanes quan el govern farà una roda de premsa per explicar com serà el Nadal d'enguany a la ciutat i totes les seves activitats. 

Segons fonts municipals l'avet procedeix d’un viver especialitzat de Sant Hilari Sacalm a la comarca de la Selva. Una vegada es retiri, passades les festes nadalenques, es farà servir per crear compost biològic. A més a més, està identificat amb una etiqueta que certifica que ha estat conreat seguint estrictes criteris de sostenibilitat.

 

Participació