La gira-tribut a Joaquín Sabina farà l'última parada a Terrassa

El públic tindrà l'oportunitat de pujar a l'escenari amb el grup i cantar

Concert del tribut 'Noche Sabinera'
Concert del tribut 'Noche Sabinera' | Cedides
Carlos Paños
17 de novembre del 2021
El dissabte 20 de novembre, a les 20 h, la Factoria Cultural acollirà l'última oportunitat per veure en directe el tribut a Joaquín Sabina, atès que Terrassa serà el lloc on es posarà fi a la gira Noche Sabinera. Un espectacle musical que, des de fa quinze anys, fa el grup quan l'artista descansa i que porta més de 500 concerts arreu de l'Estat Espanyol i Llatinoamèrica.

Pel que fa a la metodologia del concert, aquest està dividit en dues parts. A la primera, són els músics els encarregats de cantar les peçes que han compost amb Sabina. I a la segona, és el mateix públic qui, després d'apuntar-se a una llista el mateix dia, puja a l'escenari i interpreta la cançó que ha escollit de l'artista.

Noche Sabinerava néixer l'any 2006 de manera imprevista en un concert de Pancho Varona, pocs dies abans que Joaquín Sabina toqués al Palau Sant Jordi, on la banda va ser convidada a tocar a un petit club de Barcelona. En aquest, part del públic va pujar a l'escenari a cantar i van veure que la idea tenia molt d'èxit. Temps després, ho van repetir a Madrid i a partir d'aquell moment es va decidir crear el tribut.

La banda està formada per coautors de les cançons de l'artista com Pancho Varona, Antonio García de Diego i Jaume Asúa. I la completen Mara Barros, actual cantant solista de Sabina, i Paco Beneyto, bateria del mític grup Viceversa.