CULTURA

Txabi Franquesa presenta la crisi dels quaranta en format monòleg

'Escocía' és l'espectacle de l'humorista del 'Club de la Comedia' que es podrà veure aquest divendres a LaFACT

per Y.C., Terrassa, Catalunya | 16 de novembre de 2021 a les 11:21 |
Txabi Franquesa representant 'Escocía' | Factoria Cultural de Terrassa
Divendres 19 de novembre a les 21 h el còmic Txabi Franquesa estrena el seu monòleg Escocía. La Factoria Cultural de Terrassa acollirà un dels seus espectacles més madurs en el qual parla sobre la crisi dels quaranta.

L'obra és un xou familiar sobre la lluita d'un home de 40 anys entre la joventut i la vellesa, amb un debat intern que balla entre el positivisme i el pessimisme de l'etapa que viu. La cloïssor generacional del còmic mostra la dicotomia de qui se sent jove, però la realitat mostra que està "més a prop de l'imsers que del moviment universitari".


Franquesa, a més de ser humorista, és tot un polifacètic; ha estat actor, presentador, director, reporter, guionista, músic i mestre de cerimònies. L'artista ha deixat empremta amb la representació de diverses obres de teatre i projectes cinematogràfics.

Se l'ha pogut veure al Club de la Comèdia (La Sexta), a Ocho apellidos catalanes, a Caiga quien caiga (Telecinco), Pecadores (Cuatro), Ilustres Ignorantes (Movistar) i a diferents obres de teatre com Una boda feliz.

 

Participació