Ca n’Aurell Comerç sorteja vals de regal per promocionar els negocis terrassencs

​La campanya, que pretén atraure i fidelitzar clients, repartirà també bosses de la compra amb el logo de l'associació

Butlletes del sorteig de vals de regal
Butlletes del sorteig de vals de regal | Ca n'Aurell Comerç
Y.C.
15 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:41h
Ca n'Aurell Comerç ha iniciat una campanya de difusió amb l'objectiu de promocionar la gran varietat de comerços que té el districte. Fins al dia 27 de novembre l'associació terrassenca repartirà butlletes per participar en un sorteig de vals de regal a aquells clients que hagin fet una compra mínima de 5 euros.

El 10 de desembre es farà el sorteig de dos vals valorats en 50 euros i cinc de 20 euros per gastar en els comerços associats a Ca n'Aurell. Els tiquets seran vàlids fins al 31 de gener de 2022. També s'ha distribuït bosses de la compra amb el logo de l'associació perquè els comerços reparteixin als clients per donar a conèixer el barri i l'entitat organitzadora.

La presidenta de Ca n'Aurell Comerç, Esther Nosàs, ha explicat a LaTorre el motiu de la campanya: promocionar el comerç de proximitat. "Estem intentant reflotar els negocis després de la pandèmia i fer coses pel barri", apunta. A més, aclareix que es té la voluntat de beneficiar compradors i venedors: "Volem ajudar d'alguna manera a les botigues i alhora donar facilitats als clients. La idea és beneficiar tant a uns com als altres".

Les botigues del barri que formen part són: Autoescola La Rambla, NOU BELL, Bueso, Cafès Prats Mercader, ESPAI SIT, Farmàcia Batallé, Pastisseria Forn Del Progrés, Agrocenter Munill, Progres Sabateries, Tokut, Casa Vilanova, La Terrassa del Progrés, Timbal.Dolç, Filing good, Adell Maquinaria Agricola, Amb Fusta, La Carmanyola, Farmacia Figueras, DOT cafè-restaurant Sant Jordi, La Selva Floristeria, Solsona Assessors, Cohise, El Bagul de la Moda, Farmacia Ca N'Aurell i Ortopèdia - La Llar Fundació. La campanya no comporta cap cost extra entre els associats.