1 de 10
cinema per a nens

Una nova plataforma ofereix 39 pel·lícules en català a menors ingressats

El servei ja s'ha implementat a un centenar de centres a tot Europa

La nova plataforma europea | Film in Hospital
per Victor Rodrigo, Barcelona, Catalunya | 12 de novembre de 2021 a les 19:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La distribuïdora de cinema Pack Magic ha impulsat la plataforma Film in Hospital, una nova iniciativa online que oferirà a menors ingressats de centres hospitalaris accés lliure i gratuït en un programa que inclou 80 pel·lícules. De totes aquestes, un total de 39 estaran en català. La iniciativa s'ha dissenyat conjuntament amb festivals, distribuïdores, iniciatives d'educació audiovisual i amb la col·laboració de la Secretaria de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura de la Generalitat.

Film in Hospital pretén oferir un "instrument addicional de suport emocional" que permeti atendre la salut mental des d'una perspectiva integral. Aquest nou servei ja s'ha implementat a més d'un centenar d'hospitals d'Europa i ara arriba a Catalunya, a 11 centres hospitalaris. Aquí podeu consultar el llistat complet de ficcions catalanes i espanyoles que estaran disponibles.


Són: l'Hospital Universitari de Vic (Barcelona); el Consorci Sanitari de l'Anoia (Barcelona); la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla (Tarragona); l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa (Girona) i l'Hospital Sant Bernabé (Barcelona). La regió sanitària Terres de l'Ebre (Tarragona), Mútua Terrassa (Barcelona), l'Hospital Vall d'Hebron (Barcelona), l'Hospital Germans Trias i Pujol (Barcelona), l'Hospital de Figueres (Girona) i el de Sant Joan de Déu (Barcelona) són els centres que completen la llista.

Altres notícies de sèries i cinema que et poden interessar
Participació