El teatre de Shakespeare arriba a Terrassa

El grup dels Amics de les Arts porta a escena, per primer cop, el clàssic de l'escriptor 'Molt soroll per res'

El grup de teatre d'Amics de les Arts presentarà l'obra fins al 12 de desembre
El grup de teatre d'Amics de les Arts presentarà l'obra fins al 12 de desembre | Cedides
Carlos Paños
10 de novembre del 2021
Actualitzat el 11 de novembre a les 12:09h
El grup de teatre d'Amics de les Arts presentarà per primer cop i fins al 12 de desembre -a la Sala d'Actes Joaquim Cardellach de Terrassa- el clàssic de William Shakespeare: Molt soroll per res. Una obra còmica que tracta sobre els embolics amorosos de diferents parelles i com aquests fan trontollar les seves respectives relacions.

L'espectacle -que ha comptat amb l'adaptació de Toni Garrich i la traducció de Salvador Oliva- té com a objectiu presentar un muntatge tradicional de la comèdia anglesa, però amb un plantejament, un nus i, sobretot, un final feliç.

El mateix grup reconeix que sempre els hi fa molt respecte representar aquesta obra tan coneguda de Shakespeare. Per això, demanen disculpes per "la gosadia" i inviten al públic a assistir-hi: "Ho fem per riure amb vosaltres en aquests moments tan estranys que ens han tocat viure".

Pel que fa als horaris de les sessions: de divendres a dissabtes a dos quarts de deu de la nit i diumenges a les 6 de la tarda. Les entrades es troben disponibles a la pàgina Entrapoli o a taquilla.