Dansa amb ritmes de cubells d'escombraries, arriba a Terrassa

Diumenge 14 de novembre LaFACT acollirà l'últim espectacle de la veterana companyia Mayumana

Mayumana serà a Terrassa aquest cap de setmana.
Mayumana serà a Terrassa aquest cap de setmana. | Cedida
Y.C
09 de novembre del 2021
La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT) acull aquest diumenge 14 e novembre dues sessions de dansa i percussió protagonitzades per Mayumana. L'espectacle més enèrgic de la companyia israelita ve carregat de ritme i so generats per diferents superfícies i objectes com són els cubells d'escombraries. A més, combinen música amb dansa, efectes electrònics i il·luminació amb imatge multimèdia.


Currents està inspirat en una època on l'energia elèctrica encara es trobava en un punt entre màgia i ciència. La companyia posa nom a l'obra en similitud a la disputa històrica dels inventors Edison (corrent continu) i Tesla (corrent altern). Mayumana, vol demostrar amb aquesta nova obra que la creativitat sorgeix posant en moviment les nostres pròpies fons energètiques. És a través d'una batalla de so i llum –de finals del segle XIX- com l'experimentada companyia fa una gran posada en escena.

A les 17 h i a les 20 h de diumenge, a LaFACT s'espera una altra exhibició del grup internacional que té una veterania de 25 anys en l'ofici i una vintena de països recorreguts.