Detingudes dues persones a Terrassa per vendre droga al carrer

Els han enxampat amb marihuana, cocaïna, MDMA i diners fraccionats

En els dos casos es van trobar diners fraccionats
En els dos casos es van trobar diners fraccionats | PMT
A.M
02 de novembre del 2021
Actualitzat a les 14:15h
La Policia Municipal de Terrassa ha enxampat dues persones venent droga al carrer, durant aquest cap de setmana. La primera va ser diumenge 31 d'octubre a la matinada, al voltant del carrer de Tàrrega. Els agents feien tasques de patrullatge quan van veure com un home donava a una bossa a un altre a canvi de diners.

Quan van identificar les dues persones van comprovar que un d’ells duia diverses bossetes de marihuana, amb un pes un total de 7,9 grams, i tres paperines de cocaïna, amb un pes total de 1,5 g. Seguidament el van detenir per un delicte contra la salut pública.

La segona persona detinguda ha sigut aquest dilluns 1 de novembre després que la trucada d'un veí a les 0.25 hores alertés la policia que un grup de persones causava molèsties a la plaça Maragall, davant del Teatre Principal de Terrassa. Fins al lloc van acudir dues patrulles de la Policia Municipal, que van identificar cinc persones, interposant una denúncies a una d’elles per pertorbar el descans dels veïns i, a una altra, per tinença de marihuana.

Una mica més tard, la mateixa patrulla va identificar a tres persones més que es trobaven a la
zona del Vapor Ventalló. En realitzar l’escorcoll, els agents van localitzar a dos dels identificats substàncies estupefaents, interposant-los denúncia per tinença. Al tercer identificat, la dotació li va localitzar diverses bosses de marihuana, pastilles de MDMA i moneda fraccionada, quedant en aquest cas detingut per un delicte contra la salut pública.