Millora de la seguretat viària a l'estacionament del Parc Vallès

L'objectiu del conveni amb l'Ajuntament és evitar les recurrents infraccions que es fan al centre comercial

L'Ajuntament i el  Parc Vallès han signat aquest 28 d'octubre un conveni, que té com a finalitat augmentar la seguretat a l'espai d'estacionament del parc
L'Ajuntament i el Parc Vallès han signat aquest 28 d'octubre un conveni, que té com a finalitat augmentar la seguretat a l'espai d'estacionament del parc | Roger Navarro
Carlos Paños
30 d'octubre del 2021
L'Ajuntament de Terrassa i el centre comercial d'oci Parc Vallès han signat aquest 28 d'octubre un conveni, que té com a principal finalitat augmentar la seguretat a l'espai d'estacionament del parc. A més a més, també servirà per cooperar en matèria de trànsit, circulació i mobilitat.

L'acord permetrà que les infraccions de trànsit en aquest recinte privat es puguin advertir als serveis de la Policia Municipal, per tal que així es puguin formular les denúncies pertinents. I fins i tot, arribar a la retirada del vehicle per part d'Egarvia.

Des de l'Ajuntament, Mònica polo -regidora d'Accessibilitat- s'ha mostrat satisfeta per l'acord perquè "dona resposta a un dels problemes que més ens preocupava, com és l'ús incívic per part d'alguns conductors de les places reservades per a persones amb discapacitat. Fet que els suposa un gran perjudici i els dificulta l'accés al seu destí". A més, Polo ha recordat que a principis d'octubre l'Ajuntament ja va iniciar una campanya de sensibilització -Posa't al meu lloc, no aparquis al meu lloc- per promoure el bon ús d'aquestes places d'aparcament reservades per mobilitat reduïda.

Per la tinenta d'alcalde, Lluïsa Melgares, la importància d'aquest pacte és essencial, ja que permet "fer un pas endavant en la regulació i la circulació d'aquest aparcament". I serveix com a precedent pel futur, atès que la idea -com diu Melgares- és estendre aquest conveni a la resta d'empreses titulars de vies i aparcaments privats d'ús públic.

La signatura ha comptat amb la presència de la pròpia Lluïsa Melgares i Mònica Polo, juntament amb Acquisition & Asset Manager -en representació de FREY- i Thibault Coatanea, la propietària de Parc Vallès.