Terrassa sortejarà 200 places per acompanyar els Reis a la Cavalcada

Un acord entre El Social i l'Ajuntament permet obrir aquest esdeveniment a tota la ciutadania

Rebuda dels Reis a Terrassa 2021.
Rebuda dels Reis a Terrassa 2021. | Aj. Terrassa
Y.C / A.M
28 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 19:03h
La Cavalcada dels Reis d'Orient del 2022 serà més participativa que mai. L'Ajuntament i el Centre Cultural El Social han tancat un acord perquè fins a 200 terrassencs puguin acompanyar els Reis durant la desfilada de la nit més màgica de l'any. En una roda de premsa, aquest dijous 28 d'octubre al matí, han explicat que es farà un sorteig per decidir les persones escollides. 

En total hi haurà tres carrosses on totes les persones que ho vulguin, majors de 10 anys, podran inscriure's a través d'unes butlletes per participar en el sorteig que es farà el 18 de desembre. El coordinador de El Social, Jordi Ballarà, ha explicat que fins ara tenia un cost pel ciutadà però que enguany es farà de manera gratuïta. Les butlletes es podran recollir al Centre Cultural El Social, de 19 a 21 hores cada dia de la setmana. 

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha manifestat que aquesta proposta per objectiu "estendre i fer arribar la cultura en totes les seves formes i expressions". 

Per fer front a aquest projecte, l'Ajuntament incrementarà de 50.000 a 70.000 euros l'aportació de la Cavalcada de Reis, que té un cost estimat de 100.000 euros anuals. Fins ara aquesta aportació la feien les persones que participaven, de manera individual.