S'incorpora un nou inspector al cos policial de Terrassa

L'ocupació d'aquesta plaça reforça l'estructura de comandament i estava prevista al Pla Director de la Policia Municipal

 El nou inspector, Marc Pintor, porta des de l'any 2013 a la Policia Municipal de Terrassa, especialment a la Divisió d'Investigació i d'Inspecció
El nou inspector, Marc Pintor, porta des de l'any 2013 a la Policia Municipal de Terrassa, especialment a la Divisió d'Investigació i d'Inspecció | Ajuntament de Terrassa
Carlos Paños
28 d'octubre del 2021
Dimecres 27 d'octubre la policia de Terrassa va introduir al seu cos una nova demarcació: la d'inspector. Un càrrec, previst al Pla Director de la Policia Municipal, i que serveix per reforçar l'estructura de comandament. A més, permet projectar una estratègia de planificació i assoliment d'objectius a mitjà i llarg termini, facilitant la transmissió horitzontal i vertical de la comunicació interna.

Per aquest motiu, ahir a la tarda a la sala de Govern de l'Ajuntament la Lluïsa Melgares, tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat; el Xavier. F Rivero, regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil; i l'Antoni Flores, intendent major de la Policia Municipal, van donar la benvinguda a Marc Pintor, el nou inspector.

Pintor compagina la seva carrera policial amb l'acadèmica com a professor associat del departament de Dret Penal de la Universitat de Barcelona, on desenvolupa una tesi doctoral en matèria de confiança policial.

El nou inspector va estudiar un Grau en Criminologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Anàlisi i Prevenció del Delicte per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i, des de l'any 2013, desenvolupa la seva carrera professional a la Policia de Terrassa, especialment a la Divisió d'Investigació i d'Inspecció. Tot i que actualment, es trobava com a caporal de la Divisió Territorial del cos i formava part de l'equip docent del curs de formació bàsica de l'Escola de Policia de Catalunya.

A més, ha col·laborat en el curs formatiu dels nous equips de policia de barri de la Guàrdia Urbana de Barcelona i és consultor dels estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya.