ple municipal

TxT reivindica millores al parc de Bombers de Terrassa

Han presentat una moció per demanar més efectius i equipament

per A.M, Terrassa, Catalunya | 27 d'octubre de 2021 a les 13:44 |
Imatge dels camions de Bombers en el parc de Terrassa. | Carlos Paños
El principal grup al govern de la ciutat, Tot per Terrassa, ha presentat una proposta de resolució pel ple municipal d'aquest divendres 29 d'octubre per demanar més efectius i millores al parc de Bombers. Denuncies que hi ha mancances tant pel que fa al material i l'equipament com pel que fa als vehicles o la falta d'efectius. 

El text de TxT compta amb el suport del soci de govern, ERC, i demana a la resta de partits que se sumin a la seva petició per reclamar a la Generalitat millores en les condicions del parc de Bombers de Terrassa.


Actualment al parc de Bombers de Terrassa hi ha un total de 7 efectius, mentre la resta de
parcs de la mateixa categoria a la regió Metropolitana en tenen 8. Des de Tot per Terrassa, consideren que "la crisi prové d’unes retallades pressupostàries iniciades el 2012 i que no s’han recuperat". 


El text també es fa ressò que el 2018 els sindicats UGT i CATAC ja van presentar queixes davant el Síndic de Greuges exposant la situació del cos de Bombers i denunciant que la Generalitat incomplia el Pla Estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament per al període 2017-2022.

 

Participació